StatCounter

marți, 6 noiembrie 2012

Performance „FĂRĂ URME” şi workshop în cadrul expoziţiei „Cei din lume fără nume. Politica pronatalistă a regimului Ceauşescu”

   În data de 7 noiembrie 2012, IICCMER organizează în parteneriat cu Societatea de Educaţie Contraceptivă şi Sexuală (SECS), Centrul Euroregional pentru Iniţiative Publice (ECPI) şi Muzeul Naţional al Ţăranului Român (MNŢR), un workshop dedicat problematicii accesului la avort în România comunistă şi postcomunistă. Workshop-ul va avea loc în cadrul expoziţiei „Cei din lume fără nume. Politica pronatalistă a regimului Ceauşescu“, Sala Foaier a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, între orele 12.00-14.00. Întâlnirea va consta într-o vizită ghidată a expoziţiei, urmată de perfomance-ul  „FĂRĂ URME” realizat de Bogdan Georgescu şi Irina Gâdiuţă cu sprijinul AFCN. Workshop-ul se va încheia cu o dezbatere moderată de medicul Borbala Koo (SECS).

Împărtăşind un trecut diferit. Construind un viitor împreună

    Fundaţia Culturală „Negru-Vodă” din Făgăraş, care a organizat în septembrie schimbul de tineri „Sharing a different past. Building a common future” este la faza finală a proiectului: o prezentare la Casa de Cultura „Friedrich Schiller” din Bucureşti, pe 9 noiembrie, la ora 18:00. Vor prezenta filmul făcut cu participanţii proiectului şi vor spune ce-au învăţat pe parcursul desfăşurării programului „Tineret în Acţiune”.