StatCounter

luni, 21 noiembrie 2016

Discuţie cu tema: "Istoria recentă, sursă pentru teatrul contemporan"


În cadrul întâlnirilor lunare ale proiectului „Serile de Istorie socială”, Asociaţia Română de Istorie Socială și Facultatea de Istorie a Universităţii din Bucureşti îi invită pe cei interesați la o discuţie cu Gianina Cărbunariu, regizoare şi dramaturg, pe tema „Istoria recentă, sursă pentru teatrul contemporan”.
Evenimentul va avea loc joi, 24 noiembrie a.c., ora 17, la Sala de Consiliu a Facultăţii de Istorie, Bdul Regina Elisabeta nr. 4-12, sectorul 5.

Eveniment aniversar: Memoria exilului românesc

Serialul „Memoria Exilului Românesc”, realizat de Marilena Rotaru, distins cu patru premii APTR (Asociația Profesioniștilor de Televiziune din România), aniversează un sfert de secol în 2016. Cu această ocazie, Institutul Cultural Român îi invită pe cei interesați de istoria exilului românesc joi, 8 decembrie 2016, ora 18.00 la evenimentul aniversar „Memoria Exilului Românesc" 25, dedicat acestui serial.

Lansare de carte: Nelu Stratone, Rock sub seceră și ciocan


Vineri, 25 noiembrie, începând cu ora 19:00, în Club A, se lansează prima parte a unui proiect editorial inedit, o cronică a muzicii rock din România, Nelu Stratone, Rock sub seceră și ciocan.
Volumul a fost publicat de Hyperliteratura si va fi prezentat de Liviu Mihaiu, Florin-Silviu Ursulescu, Aurel Gherghel, Doru Rocker Ionescu, Lorena Lupu și de autor.
Moderator: scriitorul și editorul cărții, Andrei Ruse.
În cadrul evenimentului vor avea loc și concerte susținute de formațiile BAROCK și CRI GRI și jam session-uri supriză.