StatCounter

luni, 12 decembrie 2016

Dezbatere prilejuită de expoziţia foto-documentară Comunismul în România


„Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc (IICCMER) și Fundația Konrad Adenauer (KAS), în colaborare cu Biblioteca Națională a României, organizează marți, 13 decembrie 2016, de la orele 15:30, dezbaterea Dictatura comunistă și drepturile individuale. Învățături din perspectivă democratică. Manifestarea este prilejuită de găzduirea în sălile expoziționale ale Bibliotecii Naționale (Pergament, Scriptorium, Papirus – parter, aripa Dâmboviţa) a expoziției foto-documentare Comunismul în România.

Dezbatere „Despre societatea comunistă și moștenirea pe care o transmite” în cadrul Expoziției „Artă pentru popor? Plastica oficială românească între 1948-1965”

În cadrul programului «Întâlnire la muzeu», Muzeul Național de Artă al României îi invită pe cei interesați „la un dialog care își propune să pună în discuție momentele-cheie pentru înțelegerea fenomenului totalitar reflectat în spațiul cultural, reluând din unghiuri diverse interogații fundamentale cu privire la societatea comunistă și moștenirea pe care o transmite.”