StatCounter

joi, 31 mai 2018

Apariție editorială: Nicolae Afrapt, Olga Caba și Eric(a) Tecău în dosarele Securității



A apărut volumul domnului, Nicolae Afrapt Olga Caba și Eric(a) Tecău în dosarele Securității.
„Un capitol determinant în viața scriitoarei Olga Caba - credem noi - a fost relația cu Erica Tecău, cu 11 ani mai tânără, cu care, până la urma, în urma unor evenimente ce țineau pentru lumea din jur de domeniul scandalului, anormalului, neverosimilului, în urma unei operații de sex devenind  Tecău Eric, la 30 de ani, s-a căsătprot și i-a devenit soție. (...)

Apariție editorială: Gheorghe Pop, Obsedanta absurditate



A apărut romanul domnului Gheorghe Pop, Obsedanta absurditate, „închinat prizonierilor de conştiinţă din închisorile şi lagărele obsedantului deceniu, al anilor cincizeci, crucificaţi pentru demnitate, devotament patriotic şi prea mult omenesc.”

Apariție editorială: Veronica Rozenberg, Procesele economice ale funcționarilor evrei din Comerțul Exterior 1960-1964


A apărut volumul doamnei Veronica Rozenberg, Procesele economice ale funcționarilor evrei din Comerțul Exterior 1960-1964.
Cei interesați pot găsi mai multe detalii pe site-ul Editurii Mega din Cluj-Napoca.

Apariție editorială: Felician Velimirovici, „Curățirea” partidului. Campania de verificări și excluderi din structurile teritoriale ale P.M.R., 1948-1950. Activitatea Comisiei Județene de Verificare din Reșița (Documente)


A apărut volumul lui Felician Velimirovici, „Curățirea” partidului. Campania de verificări și excluderi din structurile teritoriale ale P.M.R., 1948-1950. Activitatea Comisiei Județene de Verificare din Reșița (Documente).