StatCounter

joi, 22 martie 2012

Lansare de carte: Florin Şinca, „Istoria Poliţiei Capitalei (sec. XVIII-1949)”

Biblioteca Academiei Române şi Poliţia Română invită pe cei interesaţi – cu prilejul Zilei Poliţiei Române – la lansarea volumului „Istoria Poliţiei Capitalei (sec. XVIII-1949)” semnat de dl. dr. Florin Şinca (I.G.P.R.).
Volumul are un cuvânt înainte semnat de acad. Dan Berindei, vicepreşedinte al Academiei Române.
    Evenimentul va avea loc pe 26 martie 2012, ora 12.00 la Biblioteca Academiei Române, Amfiteatrul „Ion Heliade Rădulescu”, Calea Victoriei nr. 125, Sector 1, Bucuresti.

3 comentarii:

Anonim spunea...

Un gabor stie sa scrie? Uimitor!

Livia spunea...

Eu, ca profesoara de istorie, am avut elevi foarte buni care au ales sa se faca politisti. Se da si admitere din istorie.
Cred ca ar trebui sa invatam sa mai renuntam la stereotipuri.

CALIN COSTEL spunea...

ESTE REMARCABIL CUM UN POLITIST, ISI DEDICA TIMPUL LIBER ISTORIEI, IN DETRIMENTUL FAMILIEI. ESTE DE APRECIAT FAPTUL CA, IN MOMENTELE ACTUALE, CAND INTERNETUL A INVADAT "CULTURA" SI NE-A RAPIT PLACEREA MIRESMEI CARTII, SA NE AMINTIM PRIN DOMNUL SINCA FLORIN. ESTE FOARTE IMPORTANT CA TINERII POLITISTI, CEI CARE ISI DORESC SA-SI CONSTRUIASCA O CARIERA DIN ACEASTA PROFESIE, SA INCEAPA PRIN A CITI ACESTE VOLUME, SCRISE DE UN COLEG AL LOR, CARE A PUS SUFLET PENTRU TOT CE INSEAMNA "MUNCA" POLITIENEASCA. EU IL APRECIEZ PRIN MODESTIA, SMERENIA DE CARE DA DOVADA, LIPSA DE INFATUARE PE CARE O AU DIN CE IN CE MAI MULTE "PERSONAJE" CARE CONSIDERA CA CEEA CE FAC NUMAI EI ESTE CU TOTUL SPECIAL. SANATATE "BIBICULE"