StatCounter

sâmbătă, 23 februarie 2013

Dublă lansare de carte: Florian Banu, „Amorsarea” Revoluţiei. România anilor ’80 văzută prin ochii Securităţii; Liviu Țăranu, „Românii în Epoca de Aur”. Corespondență din anii ’80Marți, 26 februarie 2013, ora 14, la Fundația Europeană „Nicolae Titulescu”, va avea loc o dublă lansare de carte: Florian Banu, „Amorsarea” Revoluţiei. România anilor ’80 văzută prin ochii Securităţii și Liviu Țăranu, „Românii în Epoca de Aur”. Corespondență din anii ’80. Ambele volume  au apărut în 2012 la Editura Cetatea de Scaun din Târgovişte.
Vor lua cuvântul, alături de autori, Ion Iliescu (președinte al Colegiului Național al Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989), Dinu Zamfirescu (membru în Colegiul Consiliului Național pentru Studierea Arhivelor Securității), Prof. univ. dr. Ion Calafeteanu (director științific al Institutului Revoluției Române din Decembrie 1989).
Lansarea va fi urmată de o dezbatere.
Evenimentul este organizat de Fundația Europeană „Nicolae Titulescu” și Institutul Revoluției Române din Decembrie 1989.

Un comentariu:

CONSTANTIN spunea...

De ce nu chemati sa fie de fata si eventual sa tina si un discurs si pe Iulian Vlad seful securitatii ?? Cred ca s-ar simti bine intre persoanele de fata !