StatCounter

joi, 20 iunie 2013

Apel la candidaturi: Program internațional de mobilități pentru cercetători lansat în Croația

„NEWFELPRO este un program de fellowship al Guvernului și a Ministerului de Știință, Educație și Sport al Croației. Proiectul este cofinanțat de programul Marie Curie FP7-PEOPLE-2011 și are o valoare totală de 7 milioane de euro. Durata proiectului este din 2013 până în 2017.
Obiectivul pe termen lung al programului NEWFELPRO este a oferi noi oportunități cercetătorilor de a câștiga experiență internațională.
Categoriile de cercetători care pot aplica sunt: 1) cercetători experimentați care dețin o diplomă de doctorat sau au patru ani de experiență în cercetare și 2) senior researchers care dețin o diplomă de doctorat și mai mult de zece ani de experiență în cercetare.
Programul își propune să ofere noi programe naționale de cercetare pentru cercetători străini, încurajând mobilitatea cercetătorilor străini în Croația.
NEWFELPRO lansează trei apeluri pentru contribuții. Primul apel la contribuții va începe în iulie 2013 și va fi deschis o perioadă de 90 de zile, până în octombrie 2013. Apelurile la contribuții vor fi publicate aici.
Aplicațiile se pot face în orice domeniu științific.
Mai multe detalii se găsesc aici sau se pot solicita la adresa de email newfelpro@mzos.hr
Instrucțiuni pentru candidați se găsesc aici.”

Niciun comentariu: