StatCounter

joi, 11 iunie 2009

Persecuţia Bisericii în România comunistă. Cazul evanghelicilor

Workshopul s-a desfăşurat la Iaşi în zilele de 10 şi 11 iunie 2009, în cadrul unui proiect mai amplu, desfăşurat sub auspiciile Centrului pentru studierea istoriei protestantismului românesc, creat în anul 2008 de Societatea Acadamică a Românilor Evanghelici.
Am fost trainer la acest workshop si am fost foarte încântat să vad interesul manifestat de participanţi pentru istoria orală. Sper ca rezultatele muncii lor sa se vadă cat mai curând.

Programul: http://danutm.files.wordpress.com/2009/06/workshop-istorie-orala-iasi_program_iunie-2009.pdf

3 comentarii:

DanutM spunea...

Mai intii vreau sa va multumesc pentru entuziasmul si competenta cu care ati condus acest workshop.
Iar in al doiliea rind, va anunt cu bucurie ca lucururile au inceput deja sa se miste, asa cum am aratat pe blogul de istorie orala creat in timpul seminarului:
http://istorieorala.wordpress.com

Pettrusu spunea...

M'da, d-l "DM" anunta cu bucurie ca lucrurile au inceput sa se miste in directia (>CENZURII<) care o practica pe blogul personal "persona"

Va rog observati tratamentul care mi l-a aplicat mie. Credeti ca este impartial?. Eu nu cred!. Daca-mi va fi permis voi explica si de ce nu este.


Strajerul,
Pettrusu

Urmele cenzurii: > http://danutm.wordpress.com/2009/06/03/persecutia-bisericii-in-romania-comunista-cazul-evanghelicilor/ <

Anonim spunea...

de ce nu:)