StatCounter

joi, 25 februarie 2010

EXPOZIŢIA „NUMITORUL COMUN: MOARTEA” LA PRAGA

În perioada 22 februarie - 5 martie 2010, expoziţia „Numitorul comun: moartea”, realizată de IICCMER, Muzeul Naţional de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca şi Fundaţia Konrad Adenauer, va fi expusă la Universitatea „Carolina” din Praga, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Festivalului Internaţional „Mene Tekel” (www.menetekel.cz).
Festivalul, dedicat cinstirii memoriei victimelor comunismului şi luptei împotriva totalitarismului, este organizat de Confederaţia Foştilor Deţinuţi Politici din Cehia, Consiliul Local Praga, Asociaţia „Arta fără Frontiere” şi Institutul pentru Studierea Regimurilor Totalitare din Cehia.
Expoziţia la Praga este organizată împreună cu Ambasada României în Cehia şi cu Institutul pentru Studierea Regimurilor Totalitare din Cehia.

Festivalul Internaţional "Mene Tekel", Praga, 22 februarie - 5 martie 2010


În perioada 22 februarie - 5 martie 2010 în spaţiul aparţinând Universităţii „Carolina” din Praga, se desfăşoară a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional „Mene Tekel” (www.menetekel.cz). Festivalul, dedicat cinstirii memoriei victimelor comunismului şi luptei împotriva totalitarismului, este organizat de Confederaţia Foştilor Deţinuţi Politici din Cehia, Consiliul Local Praga, Asociaţia „Arta fără Frontiere” şi Institutul pentru Studierea Regimurilor Totalitare din Cehia.
În festival sunt prezentate mai multe expoziţii referitoare la perioada comunistă. România este reprezentată de expoziţia „Numitorul comun: moartea”.