StatCounter

miercuri, 22 iunie 2016

Conferința internațională: Histories (Un)Spoken. Survival and Social-Professional Integration Strategies in Communist Political Prisoners' Families in Central and Eastern Europe in the ’50s and ’60s



În perioada 22-25 iunie 2016 Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc  organizează la Râmnicu Sărat Conferința internaționala Histories (Un)Spoken. Survival and Social-Professional Integration Strategies in Communist Political Prisoners' Families in Central and Eastern Europe in the ’50s and ’60s.
Conferința este organizată în cadrul proiectului de cercetare Strategii de supraviețuire și de integrare socio-profesională în familiile foștilor deținuți politici în primele două decenii ale regimului comunist, finanțat prin grantul de cercetare nr. PN-II-RU-TE-2014-4-0090, UEFISCDI (Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării) în cadrul programului Tinere Echipe și beneficiază de sprijinul Primăriei din Râmnicu Sărat.
Cei interesați pot găsi programul evenimentului aici.