StatCounter

sâmbătă, 29 octombrie 2016

A fost lansat website-ul „reteauamemoriei.ro”În cadrul celei de-a IV-a ediții a workshop-ului Pledoarie pentru muzee ale comunismului în România, desfășurat în perioada 27-30 octombrie 2016 la Râmnicu Sărat, s-a lansat site-ul http://www.reteauamemoriei.ro, care reunește inițiativele de memorializare a comunismului din România și își propune să stimuleze interesul pentru tematică și să contribuie la îmbunătățirea calității formale și de conținut a reprezentărilor muzeografice și mnemonice despre comunism.
Mai multe detalii despre seria workshop-urilor pe site-ul IICCMER.

A IV-a ediţie a workshop-ului „Pledoarie pentru muzee ale comunismului în România”


În perioada 27-30 octombrie 2016 s-a desfășurat la Râmnicu Sărat, cea de-a IV-a ediție a workshop-ului Pledoarie pentru muzee ale comunismului în România. Evenimentul urmăreşte realizarea unui schimb de experienţă şi bune practici care să sprijine conceperea şi derularea unor programe culturale de amploare despre comunismul din România.
Evenimentul a fost organizat de Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER) cu sprijinul Primăriei din Râmnicu Sărat.