StatCounter

vineri, 16 iulie 2010

Proiecţia filmului documentar Kapitalism, reţeta noastră secretă, la Braşov

Joi, 22 iulie 2010, de la ora 20.30, la Centrul Cultural „Reduta” din Braşov (Str. Apollonia Hirschner nr. 8) va avea loc proiecţia filmului documentar Kapitalism, reţeta noastră secretă, urmată de o întâlnire a regizorului Alexandru Solomon cu publicul.
Evenimentul este organizat de Institutul Cultural Român în cadrul celei de a XVI-a ediţii a Cursurilor de limbă, cultură şi civilizaţie românească, desfăşurate la Braşov în perioada 7-31 iulie. 

Kapitalism, reţeta noastră secretă (producţie Hi Film Productions & Seppia, 2010), documentar regizat de Alexandru Solomon, cu o distribuţie din care fac parte magnaţii George Becali, George Copos, Dan Diaconescu, Ioan Niculae, Dinu Patriciu, George Pădure şi Dan Voiculescu, descrie drumul României „de la un comunism cu faţă urâtă la o democraţie originală de piaţă. Filmul a fost selecţionat recent la Festivalul de la Sarajevo 2010.

Accesul publicului la proiecţie este liber, în limita locurilor disponibile. 

Informaţii suplimentare: www.icr.ro/bucuresti/evenimente/cursanti-din-17-tari-invata-limba-romana-in-luna-iulie-in-romania.html