StatCounter

vineri, 29 aprilie 2011

CICCR organizează concursul „Copilărie în comunism”

Centrul de Investigare a Crimelor Comunismului din România organizează, în colaborare cu Fundaţia Konrad Adenauer şi Fundaţia Culturală „Negru Vodă” proiectul „Copilărie în comunism”, dedicat elevilor de liceu care doresc să efectueze interviuri de istorie orală pe această temă.
Participanţii, elevi de liceu cu vârsta între 14-19 ani, trebuie să realizeze un interviu de istorie orală cu o persoană care s-a născut şi şi-a trăit copilăria în timpul regimului comunist din România.
CICCR este deschis colaborării cu cadrele didactice interesate să participe, în calitate de profesori coordonatori, la acest program. Aceştia vor primi din partea CICCR certificate care să ateste activitatea depusă în cadrul acestui program.
Cei mai buni elevi vor avea ocazia să participe la Şcoala de vară „Comunismul nu este istorie” de la Făgăraş-Sâmbăta de Sus, organizată de CICCR în colaborare cu Fundaţia Culturală „Negru Vodă”, Memorialul Rezistenţei Anticomuniste „Ţara Făgăraşului” şi Fundaţia Konrad Adenauer.
Mai multe detalii aici

Niciun comentariu: